Elevi cu performanţe deosebite, premiaţi în cadrul Balului Rotary

898

Balul Rotary, un eveniment de înaltă ţinută, s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, în Sala Ronda din cadrul Complexului Anna Events de pe Insulița din Târgu Jiu. Cu această ocazie, s-au acordat Bursele de Excelenţă Rotary 2018, iar seara a continuat cu un extraordinar concert susţinut de Nicu Alifantis. Totodată, balul a avut drept scop strângerea de fonduri pentru continuarea proiectului Burse de Excelență.

Clubul Rotary din Târgu-Jiu a derulat în acest an competiţia pentru Bursele de Excelență Rotary 2018. În urma înscrierilor desfășurate în perioada: 19 martie-20 aprilie 2018 au intrat în competiție 17 propuneri de tineri cu performanțe deosebite ce studiază în școlile din Județul Gorj. Competiția a avut două etape: o primă etapă în care au fost analizate candidaturile tinerilor înscriși în competiție și o etapă finală constând în prezentarea unui eseu motivaţional şi susținerea unui interviu.

Şapte propuneri, trei câştigători
În finala competiției au intrat șapte propuneri: Cioplean Marian – Colegiu Naţional „Virgil Madgearu“, Firoiu Andrei – Liceul de Arte din Târgu Jiu, Luca Oana – Colegiul Naţional „Spiru Haret“, Popeanga Mihnea – Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu“, Popescu Ioan – Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu“, Roşca Raluca – Colegiul „Gheorghe Tătărescu“ din Rovinari, Toloargă Ioana – Colegiul Naţional „Spiru Haret“. În urma desfășurării Finalei Concursului pentru Bursele de Excelență Rotary 2018 au fost declarați câștigători: Popescu Ioan – Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu“, Roşca Raluca – Colegiul „Gheorghe Tătărescu“ din Rovinari şi Cioplean Marian – Colegiu Naţional „Virgil Madgearu“. Potrivit conducerii Rotary Club Târgu-Jiu, toți participanții la această competiție au fost tineri cu performanțe deosebite în activitatea școlară și nu numai meritând fiecare dintre ei să obțină o Bursă de excelență. Bursele au fost decernate în cadrul Balului Rotary 2018, care a avut loc vineri, 4 mai, în Sala Ronda din cadrul Complexului Anna Events de pe Insulița din Târgu- Jiu.

Nicu Alifantis, surpriza balului
În cadrul Balului Rotary 2018, Nicu Alifantis a susținut un recital extraordinar, spre bucuria participanţilor la eveniment, care au savurat momentul artistic. Balul Rotary a avut drept scop strângerea de fonduri pentru continuarea proiectului Burse de Excelență. Cei prezenţi au avut ocazia de a licita pentru mai multe tablouri, operele de artă fiind toate adjudecate la preţuri bune. Ştefan Ghimişi, preşedintele Clubului Rotary Târgu-Jiu, a confirmat că „a fost o acţiune reuşită, din toate punctele de vedere. Au fost licitate toate operele, foarte bine, astfel că anul viitor o să continuăm proiectul Burselor de Excelenţă şi cu siguranţă, o să dăm mai multe burse.” Balul Rotary 2018 a fost un eveniment de excepţie, meritele fiind totalmente ale organizatorilor. Clubul Rotary din Târgu-Jiu va acorda şi anul viitor burse de excelenţă tinerilor cu performanţe şcolare deosebite.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here