Eleve din Motru, la Olimpiada „Tinerii Dezbat”

566

Trei eleve ale Colegiului Naţional „George Coşbuc” din Motru se vor prezenta la faza naţională a Olimpiadei “Tinerii Dezbat” 2017, care va avealoc la Piatra-Neamţ în luna iulie. Abia întoarsă de la faza naţională a Olimpiadei de Socio-Umane desfăşurată la Deva în vacanţa de primăvară cu un binemeritat premiu special, mențiune a MENCS şi o nota de 9,20, Eunice Novacovici şi-a activat echipa de dezbateri şi cu aceeaşi putere, pasiune şi perseverenţă s-a apucat de lucru schimbând doar puţin registrul tematic.

Echipa formată din Eunice Novacovici, Bianca Rotaru şi Ramona Chiseliţă s-au prezentat la faza judeţeană a Olimpiadei “Tinerii Dezbat”, organizată la finele săptămânii trecute, la Liceul de Arte “Constantin Brăiloiu” din municipiul Târgu-Jiu. După câteva meciuri jucate cu Colegiul Naţional “Spiru Haret” şi Colegiul Naţional “Ecaterina Teodoroiu” au fost declarate câştigătoare cu o decizie unanimă de 5-0. Declarată câştigătoare, echipa CNGC Motru, coordonata de Nicolae Negrea va reprezenta judeţul Gorj la faza naţională.
Astfel, Eunice, Bianca şi Ramona au demonstrat încă o dată că pasiunea pentru dezbateri, perseverenţa şi puterea de a continua este cheia succesului. Elevele şi-au dezvoltat această pasiune încă din clasa a IX-a prin participarea la FNDA, organizat la Timişoara, iar, ulterior, la alte competiţii din Bucureşti şi Cluj.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here