După două decenii de succes, Roberta Crintea – spectacol aniversar de excepție, la Sala Palatului

2289

Una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România, Roberta Crintea – solistă a Ansamblului Artistic Profesionist Doina Gorjului din Târgu-Jiu – sărbătorește 20 de ani de la debutul său muzical și marchează acest eveniment printr-un spectacol aniversar de amploare, care se desfășoară pe 30 martie 2019, la Sala Palatului din București.

După un album de excepție, după videoclipuri realizate profesional și după milioane de vizualizări la piesele sale, îndrăgita solistă de muzică populară Roberta Crintea surprinde din nou, acum poate mai mult ca oricând. Un obiectiv de o importanță majoră, un țel, un scop pe care cu sârguință vrea să-l atingă este un spectacol de zile mari, un spectacol de anvergură, care se va desfășura la cea mai mare sala din România: Sala Palatului. Este vorba despre un spectacol aniversar, la 20 de ani de debut pe scena muzicii populare. Biletele s-au pus deja în vânzare și se găsesc la Sala Palatului, dar și online, pe: vandbilete.ro, eventim.ro, iabilet.ro, entertix.ro și myticket.ro.
Împreună cu Roberta Crintea, urcă pe scenă orchestra Lăutarii din Chișinău, dirijată de Nicolae Botgros, alături de nume mari ale folclorului românesc, alăturandu-se corpul de balet al Ansamblului Artistic Profesionist Doina Gorjului și cei doi dirijori: Aurel Blondea și Marcel Parnica.
Așadar, atitudinea de învingător se pare ca n-o oprește pe Roberta Crintea nici în acest an de la evoluție. Astfel, în data de 30 martie 2019, la Sala Palatului din București, gorjenii și toții fanii sunt așteptați să o aplaude pe cea care este a noastră, a tuturor iubitorilor de folclor, Roberta Crintea, dar și toți marii artiști care îi vor fi alături la spectacolul aniversar! Mult succes, Roberta! Toți cei care te îndrăgesc se mândresc de tine!
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here