Drumurile județene, supuse reparațiilor de sezon

557

Până la instalarea iernii, drumurile județene din Gorj sunt supuse unor reparații și plombări. Conducerea Consiliului Județean Gorj spune că, în această perioadă, continuă și lucrările de asfaltare a unor tronsoane de drum.

Pe final de toamnă, Consiliul Judeţean Gorj continuă plombările şi reparaţiile pe drumurile judeţene. Pentru că iarna bate la ușă, lucrările sunt urgentate, întrucât vremea ar putea să nu mai permită continuarea lor. Consiliul Judeţean Gorj are în administrare peste 300 kilometri de drumuri judeţene, lucrări de reparaţii fiind efectuate în special pe tronsoanele de drumuri cele mai grav afectate de intemperii. “Lucrăm, cât ne mai permite timpul, să mai facem anumite plombări și lucrări de covor asfaltic acolo unde este nevoie; marcajele sunt realizate. Sperăm ca la rectificarea bugetară să primim și sumele necesare pentru a achita sumele către constructor”, a declarat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.
În plus, Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a precizat că, în această perioadă, continuă chiar lucrări de asfaltare a unor drumuri din judeţ.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here