Dorin Hanu pleacă, pe 1 august, la Mangalia

645
dorin hanuZilele săptămânii în curs sunt foarte agitate pentru primarul municipiului Motru. Acesta caută cu ardoare un bilet de familie la o agenţie de turism, pentru a pleca în concediu pe litoralul românesc.
Preocupat fiind de problemele cu care se confruntă oraşul al cărui edil este, Dorin Hanu a uitat să-şi cumpere un bilet de vacanţă pe litoral. Acesta vrea să plece în Mangalia, împreună cu familia sa, pentru a petrece două săptămâni de concediu relaxante. „Zilele ăstea o să-mi caut un bilet de familie pentru Mangalia la o agenţie de turism gorjeană” , ne-a mărturisit primarul.
El vrea să plece spre Mangalia deoarece este mulţumit de tratamentele pe care le face acolo, nefiind prima dată când va apela la serviciile balnare de pe litoralul românesc.

Culege tot ce prinde
Afectat de criza financiară, de numeroasele probleme deosebite apărute şi de anumite proiecte de dezvoltare ale municipiului blocate, Hanu este atent la modul cum rezolvă aceleaşi probleme personajele politice sus-puse ale ţării. „Culeg de la toţi politicienii ce e bun şi ce e de valoare” , a completat acesta. Proiectul măreţ cu care se poate mândri şi pe vreme de criză, este un proiect realizat pe fonduri externe, bani siguri primiţi de către Primăria Motru, indiferent de efectele financiare ale crizei româneşti.
Marea durere a edilului motrean este faptul că adesea nu poate rezolva toate problemele cetăţenilor. „Merg satisfăcut acasă când ştiu că am putut face ceva pentru o persoană. Însă, mă simt complet inutil şi dezamăgit când vin oameni cu probleme deosebite şi nu pot rezolva problemele acestora” , a încheiat Dorin Hanu.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here