Directorul ITM Gorj, iubitor şi admirator al tablourilor cu peisaje

538
vasile golop facuta de mineVasile Golop, proaspătul instalat la şefia Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj este un mare colecţionar de tablouri de artă care reprezintă peisaje, fiind un iubitor de natură. După ani întregi lucraţi în cadrul Ministerului de Interne, Golop a ajuns să conducă ITM Gorj de aproximativ o lună, fiind extrem de încântat de noul său post. După ce îşi exercită atribuţii de serviciu, acesta se retrage acasă, alături de familie, printre hobby-urile sale fiind şi lectura, preferatele sale fiind cărţile de specialitate, dar şi politica. De asemenea, artele sunt o altă pasiune a sa, Golop fiind un admirator al tablourilor, însă doar a celor care ilustrează peisaje, de orice gen ar fi acestea.

„Când eram copil, cochetam cu pictura, însă pasiunea s-a pierdut pe parcurs”, ne-a declarat directorul coordonator al ITM Gorj.

Ca şi tată, Vasile Golop se declară a fi un părinte „ascultător, care are o bună colaborare cu familia şi care şi-a educat copiii în spiritul democraţiei moderne”. El are doi fii, unul student la Facultatea de Drept, şi un altul care urmează cursurile Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.
Chiar dacă şi-a petrecut câteva concedii şi în străinătate, Golop preferă totuşi litoralul şi staţiunile montane româneşti. „Iarna merg la munte cu soţia, vara la mare, dar s-a întâmplat să-mi petrec concediile şi în străinătate prin Italia, Germania, Austria, deoarece am mulţi prieteni”, a mai adăugat directorul.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here