Direcţia Publică de Patrimoniu caută consilier şi administrator

600

Direcţia Publică de Patrimoniu ce funcţionează în subordinea Primăriei Municipiului Târgu-Jiu, organizează concurs de recrutare pentru funcţiile publice vacante de inspector, grad profesional asistent, şi administrator I, din cadrul Biroului Resurse Umane, respectiv din cadrul Formaţiei Întreţinere şi Administrare Stadioane.

Concursul se va derula la sediul Direcţiei Publice de Patrimoniu Târgu-Jiu, din strada A. I. Cuza, bloc 7, parter, iar candidaţii trebuie să îndeplinească toate condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind statutul funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare.
Pentru postul de administrator, viitorii candidaţi trebuie să fie absolvenţi de studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat, şi să aibă o vechime în funcţia de administrator de minim trei ani, dovedită cu înscrisuri. Proba scrisă pentru ocuparea funcţiei de administrator I se va derula pe 16 noiembrie, ora 11.00, iar interviurile vor fi susţinute pe 19 noiembrie.
Totodată, pentru funcţia publică vacantă de inspector asistent în cadrul Direcţiei Publice de Patrimoniu Târgu-Jiu, candidaţii trebuie să fi absolvit cu diplomă de licenţă studii superioare economice, să aibă un curs de perfecţionare – specializarea informatică şi să aibă o vechime de minim un an de zile în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. Pentru ocuparea acestui post, proba scrisă a concursului a fost stabilită pentru data de 24 noiembrie, ora 10.00, iar proba de interviu va avea loc pe 27 noiembrie.
Dosarele de înscriere la concursurile organizate luna viitoare de către Direcţia Publică de Patrimoniu Târgu-Jiu se vor depune până pe 6 noiembrie pentru postul de administrator, respectiv până la mijlocul lunii noiembrie pentru funcţia de inspector asistent. Dosarele candidaţilor trebuie să conţină în mod obligatoriu documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here