Digitalizare Erasmus+ la nivel european

1370

Anul școlar 2022-2023 a început în forță la Liceul “Gheorghe Tătărescu” din Rovinari. Instituția școlara este beneficiarul și coordonatorul general al proiectului Erasmus+ DIGISCHOOLS, pe acțiunea cheie 2, cu numărul de referință 2021-1-RO01-KA220-000023611, un proiect de cooperare în domeniul educației școlare.
Obiectivele acestui proiect sunt dezvoltarea competentelor digitale în rândul elevilor și cadrelor didactice. Prima mobilitate a proiectului a avut loc la Liceul de Științe Sociale din Isparta-Turcia, în perioada 26-30 septembrie 2022. Activitatile proiectului s-au axat pe educația și securitatea digitală în mediul online, realizarea unui site educational și a unei aplicații-DigiSchools în colaborare cu profesori ai Universitatii de Științe Aplicate din Isparta.
Programul a inclus vizite de diseminare la Centrul de Științe din Antalya și Universitatea din Pamukkale.
Unitatea școlara din Rovinari a participat cu o delegație formata din 4 cadre didactice și 6 elevi. Astfel prin proiectul Erasmus+DigiSchools s-a conștientizat necesitatea dezvoltării în mediul școlar a formării de competențe digitale pentru toți factorii implicați.
Coordonator proiect, Lăcrămioara Iacob

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here