Culori de unghii în tendințe pentru această toamnă

3475
Mauve lip and French manicure with gold glitter on a purple background.

Toamna și-a intrat serios în drepturi și dacă vrei să fii la modă în acest sezon, nu doar hainele pe care le porți trebuie să respecte tendințele actuale, ci și manichiura ta are nevoie de un suflu nou. În toamna lui 2018, există câteva culori pe care trebuie să le încerci și tu dacă vrei ca unghiile tale să arate perfect.

În timpul verii ne-am jucat cu nuanțele puternice, dar acum a venit momentul ca unghiile noastre să capete un aspect nou, adaptat noului sezon. În această toamnă, există o serie de culori care vor sta la baza unei manichiuri elegante și rafinate.

Roșu, negru și albastru
Roșu este culoarea clasică, dar care nu se demodează niciodată, iar pe măsură ce vremea devine tot mai rece, această manichiură se potrivește tot mai mult, conform hellomagazine.com. Nuanțele puternice de roșu închis, cărămiziu sau chiar vișiniu sunt la modă în această toamnă, iar dacă ești adepta manichiurii elegante, atunci trebuie să încerci și tu această culoare. Negrul este la modă în această toamnă, iar o astfel de manichiură este ușor de purtat și de realizat. Știi acele tonuri de albastru electric care reușesc să fure privirea oricui? Ei bine, în acest sezon sunt în tendințe. Manichiura ta va arăta impecabil, iar pentru un plus de strălucire poți combina albastrul cu argintiul.

Nuanțele metalice
Nuanțele metalice sunt și ele la modă, iar cel mai important este că pot fi adaptate pentru fiecare culoare în parte. Auriul, rozul, verdele, roșul sau negrul arată spectaculos pe unghie atunci când este folosită o ojă metalică.
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here