Cristian Tudor, primul pe lista de candidaţi ai UDMR la Camera Deputaţilor

546

Cristian Tudor s-a decis să candideze din partea Uniunii Democrate a Maghiarilor din România (UDMR) Gorj la alegerile parlamentare din iarnă. Tudor deschide lista de candidați a UDMR Gorj la Camera Deputaților. El spune că a ales să candideze la parlamentare pentru a iniţia o serie de legi care să vină în sprijinul cetăţenilor.

Surpriză de proporții în scena politică gorjeană. Cristian Tudor, fiul lui Ion Tudor – șeful Secției Drumuri Naționale (SDN) Târgu-Jiu și fratele lui Adrian Tudor – viceprimarul municipiului Târgu-Jiu, a ales să intre în politică și nu la PSD, precum tatăl și fratele său, ci la UDMR. El a declarat, într-o conferință de presă, că s-a decis să candideze din partea Uniunii Democrate a Maghiarilor din România, în primul rând pentru că socrul său este ungur și de zece ani, de când a intrat în noua familie, Cristian a avut posibilitatea să vadă cum sunt ungurii cu adevărat.

“Nu-mi place să duc o campanie mizerabilă”
Cristian Tudor a anunțat că nu va duce o campanie electorală cu lovituri sub centură, ci le va răspunde elegant adversarilor politici. „Nu voi lovi în nimeni pentru că nu îmi place să duc o campanie mizerabilă. În momentul în care contracandidații vor vedea că există șansa ca cineva de la UDMR să le ia un mandat de deputat, vor exista atacuri. Dar eu nu voi răspunde elegant pentru că nu îmi plac mizeriile”, a subliniat Tudor. La conferința de presă organizată de UDMR Gorj cu ocazia prezentării listei candidaților pentru alegerile parlamentare din iarnă, Cristian Tudor – numărul 1 pe lista pentru Camera Deputaților, a precizat motivele pentru care a ales să candideze: “Pentru că vreau să duc la un nivel superior implicarea mea în activităţi publice. Pentru că am idei şi teme de interes general pe care vreau să le promovez în spaţiul public. Pentru că vreau să iniţiez o serie de legi care să fie în folosul cetăţeanului român, indiferent că el locuieşte la Târgu Jiu, la Târgu Secuiesc, la Târgu Neamţ sau la Târgu Mureş”. Candidatul Cristian Tudor le-a vorbit jurnaliștilor despre o serie de proiecte pe care le va demara ca parlamentar. „Mi se pare corect ca parlamentarul, care a fost ales pe lista unui partid, să-şi piardă mandatul, dacă pleacă la un alt partid, şi să terminăm astfel cu traseismul politic. Vă pot spune că nu mi se pare corect ca pensiile să fie impozitate şi nici că aşa-zisele pensii speciale, care nu au nicio legătură cu principiul contributivităţii, să fie asimilate pensiilor. În Parlament voi reprezenta interesele partidului care m-a desemnat pe listele sale, dar, în primul rând, îi voi reprezinta pe gorjenii care mă trimit acolo, pe cei care îmi vor acorda votul lor de încredere”, a menționat Cristian Tudor. Reamintim faptul că opinia publică îl cunoaște pe Cristian Tudor prin prisma actelor caritabile pe care le-a înfăptuit în ultimii ani. El a intermediat donaţiile făcute de Kliniken Helfen la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, nemţii dotând unitatea sanitară târgujiană cu paturi, noptiere şi alte obiecte sanitare aduse din Germania. Tot Cristian Tudor a făcut posibilă pictarea secţiei Pediatrie din cadrul Spitalului Orăşenesc Novaci şi nu se opreşte aici.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here