Crin Antonescu a demisionat din funcţia de preşedinte al Senatului. Ponta : „S-a sinucis politic!”

436

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat marti, in plenul Parlamentului, ca demisioneaza din functia de presedinte al Senatului.

„Dragi colegi, eu demisionez din functia de presedinte al Senatului”, a anuntat Antonescu.

Replica liderului PNL a venit dupa ce premierul Victor Ponta a afirmat ca USL continua sa existe in unele forme, cum ar fi faptul ca Antonescu ramane in functia de presedinte al Senatului, iar Valeriu Zgonea ocupa functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

„Domnule premier Victor Ponta, dumneavoastra vedeti in prezenta mea in fruntea Senatului semnul ca USL mai exista. Va spun eu, USL nu mai exista. Aveti curaj, ca sa ne convingem amandoi, sa demisionam amandoi din functiile pe care le-am obtinut la USL? Suntem aici, in plenul Parlamentului, e toata lumea, aveti consilierii, presa. Eu demisionez frumos din presedintia Senatului, pe care mi-a dat-o USL, dumneavoastra, din functia de premier, pe care v-a dat-o USL”, a declarat Antonescu intr-o interventie anterioara, potrivit Mediafax.

Victor Ponta a raspuns ca nu intentioneaza sa demisioneze din functie, asa cum i-a cerut fostul partener de coalitie imediat dupa ruperea USL si ulterior in plen.

„Avem un presedinte care anunta ca in 5 minute isi da demisia. E in functie. Avem un presedinte al Senatului care anunta ca daca nu trece referendumul isi da demisia. E in functie. Eu nu imi dau demisia. Ma aflu in fata dumneavoastra pentru a va cere votul de incredere”, a declarat Victor Ponta.
Ulterior, liderul PNL a parasit prezidiul, luand loc in sala.
Liderul PSD, premierul Victor Ponta a comentat scurt demisia liderului PNL, Crin Antonescu, de la conducerea Senatului, spunând : „S-a sinucis !”.
( Hotnews)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here