Copiii talentaţi ai Gorjului – Alexandru Păuna, un adolescent pasionat de dansuri şi pescuit

467
alexandru paunaAlexandru Păuna are 17 ani şi de un an încoace face dansuri moderne la Palatul Copiilor din Târgu-Jiu şi activează în trupa „Revolution”. „Deţin 4 diplome şi două medalii, toate câştigate la concursurile la care am fost alături de colegii de la Palatul Copiilor”, ne-a declarat adolescentul. Acesta este elev în clasa a XI-a la Grupul Şcolar Energetic Nr.1, iar materiile sale preferate sunt engleza, informatica şi chimia.

Relaţia sa cu părinţii este una bună, dar ţinând cont de vârsta băiatului, acesta nu face niciun serviciu fără a şti că va fi recompensat. Proverbul „după faptă şi răsplată” i se potriveşte de minune lui Alexandru.
Chiar dacă îşi face destul de repede prieteni, adolescentul crede că are şi un defect. „Uneori mă ataşez prea uşor şi sunt prieten cu toţi”, a completat acesta. Ceea ce prietenii apreciază la el este faptul că oferă încredere, este de gaşcă şi îi pasă de părerile celorlalţi.
Recorduri pescăreşti
Dansurile sunt un capitol important din viaţa sa, aşa cum sunt şi canalele TV de muzică. „Nu ştiu încă ce voi face pe viitor, dacă voi avea o şcoală de dans, sau voi face programare IT, sau chiar să urmez studiile Academiei de Poliţie”. Stilul său vestimentar este „în pas cu moda”, însă îi plac hainele mai largi, adecvate stilului său de dans.
Lui Alexandru Păuna îi place şi pescuitul, mergând la peşte încă din primii ani ai copilăriei, împreună cu bunicul său. „Pescuiesc din relaxare şi de plăcere, nu neapărat pentru cantitatea de peşte. Este adevărat că singurul meu record a fost vara trecută. Atunci am prins 2 kg de peşte în 6 ore”, a adăugat băiatul.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here