Containerele de gunoi, la spălat

670

Societatea de salubrizare Polaris M Holding se preocupă, în această perioadă, şi de spălarea containerelor de gunoi. În total, la nivelul municipiului Târgu-Jiu sunt de spălat 640 de containere de la suprafaţă şi 80 în subteran.

În luna martie, luna curăţeniei, s-au spălat şi containerele societăţii Polaris. Acţiunea este reluată în această perioadă, odată cu creşterea temperaturilor crescând şi frecvenţa curăţării containerelor de gunoi. “În această lună vom începe din nou să spălăm containerele de 1,1 metri cubi, deoarece temperaturile de afară au crescut şi dorim ca cei care stau la blocuri să nu aibă neplăceri din punct de vedere al deşeurilor menajere. Şi platformele subterane vor fi spălate; am cumpărat un aparat de spălat special pentru ele. Vom avea un program pentru curăţarea lor şi vom folosi o substanţă ecologică. În total, avem de spălat 640 de containere care se află la suprafaţă şi 80 de containere care se află în subteran, deoarece fiecare platformă subterană are 4 containere”, a declarat Luis Popa, directorul SC Polaris M Holding.

Noi platforme subterane, în Târgu-Jiu
Conducerea societăţii Polaris confirmă faptul că va continua acţiunea de realizare a unor noi platforme ecologice. “Avem 26 de platforme, acum, la nivelul municipiului Târgu-Jiu. Exact cum am promis anul trecut, anul acesta ne-am apucat să construim alte 20 de platforme. Şi anul acesta vom construi 20 de platforme, urmând ca anul viitor să le realizăm pe restul 20. În total, la nivelul municipiului Târgu-Jiu vor fi 60 de platforme”, confirmă directorul Popa.
Investiţia se ridică la aproximativ 700.000 de euro. Luis Popa face precizarea că “această investiţie nu duce la majorarea tarifelor. Am auzit foarte multe voci din teren şi văd că lumea crede că această investiţie va duce la scumpirea tarifelor. Încă o dată vreau să subliniez că această investiţie nu va duce la scumpirea tarifelor”.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here