Clubul XS din Rovinari, aglomerat în week-end

372
dj andiWeek-end-ul care tocmai s-a încheiat a fost unul bogat în evenimente pentru clubul XS din Rovinari. Astfel, vineri, 20 noiembrie, a fost seara mixajelor alături de DJ Andi şi Stella, cu celebra piesă „Freedom”. Petrecerea a fost una de bun augur pentru iubitorii muzicii de club, cei doi nedezamăgindu-şi fanii. Ca de fiecare dată, intrarea în club şi seara de distracţie la maxim au costat doar 10 lei, iar preţul nu i-a făcut pe petrecăreţi să stea acasă, venind care mai de care cu gaşca în club.

DJ Andi şi-a construit cariera pas cu pas lucrând mult atât ca DJ cât şi ca producător, remarcându-se pe piaţa românească încă din anul 2001, când a realizat prima piesă, pentru compilaţia „Mouse in House”, sub pseudonimul SVR 4. Anul 2003 a culminat cu apariţia pe albumul In-Grid – „Rendez Vous” a remixului semnat DJ Andi al piesei „Tu Es Foutu”. În acelaşi an a luat naştere un nou proiect numit W.Y.D., ce a avut ca piesă de referinţă „Aripi să pot zbura”, devenită hit în vara lui 2004, a beneficiat şi de un videoclip difuzat în exclusivitate pe cea mai titrată televiziune de specialitate. DJ Andi a pregătit în continuare noi proiecte precum: Adrian Eftimie- „No side effect”, DJ Raoul – „Am atins un nor”, Vali Barbulescu – „O 9 zi”, DJ Sava – „Gone away”, DJ Optick & Activ – „Surrender”, Vali Barbulescu & Giulia – „Zbor”, DJ Sava – „Bless The Light”, Dax- „Say Goodbye”.
De altfel, sâmbătă, 21 noiembrie, petrecerea din club XS a fost una sponsorizată de un distribuitor de bere, Ursus, firmă care a oferit şi anumitor premii petrecăreţilor prezenţi sâmbătă seară în clubul din Rovinari. Sloganul întregii seri a fost „Party! Vino şi distrează-te cu noi”. Firma Ursus a pus în jos un GPS pentru maşină, un mp4 player, un ceas Adidas dar şi multe alte premii. Din fericire, seara „de bere” a avut intrarea liberă pentru fete, băieţii plătind, ca de obicei, suma de 10 lei.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here