Cinci trucuri de îngrijire a părului acasă

895
brunette woman is not happy with her fragile hair, white background, copyspace

De câte ori nu s-a întâmplat să privești cu admirație și uneori poate și cu puțină invidie o femeie cu părul așezat, sănătos desprins parcă dintr-o reclamă tv? Sau de câte ori nu te-ai întrebat cam ce ar trebui să faci și tu pentru a avea o asemenea podoabă capilară? Revistele de modă, mijloacele mass-media și mai nou, sfera online promovează figuri, aspecte și valori, însă cel mai important este că tot ceea ce are impact pozitiv (din punct de vedere al îngrijirii) să poate fi însușit corect și cu aplicabilitate acasă, în functie de buget.

Nu e un lucru ascuns că tendințele din modă sunt ciclice, și cu toate acestea ceea ce nu se va demoda niciodată este stilul, atitutidinea și încrederea în sine. Un păr puternic are nevoie în aceeași măsură ca și unghiile și pielea, de nutrienți pentru a crește sănătos.O dietă echilibrată asumată ca un mod de viață influențează pozitiv bine părul, unghiile și corpul. Pe lângă aceasta, hidratarea suficientă, odihna și utilizarea produselor specifice completează lista lucrurilor de care ar trebui să ții cont pentru o îngrijire corespunzătoare zi de de zi.
Ai grijă cum alegi vopseaua de păr! Achiziționează o vopsea testată dermatologic, care să aibă în componență ingrediente naturale și care să hrănească firul în profunzime.
Nu utiliza în exces aparatele de coafat. Dacă nu este urgent să ieși, lasă părul să se usuce natural după ce l-ai spalat. Aplică câteva picături de ulei pe vârfuri și nu îl pieptăna atunci când este ud!
Tunde vârfurile regulat! Chiar dacă de celelalte aspecte ai hotărât să te ocupi singură, mergi la specialist pentru a întreține forma și de ce nu, pentru a obține alte sfaturi utile pe care le poți aplica și tu cu puțină îndemânare.
Periază părul de 2 ori pe zi: dimineața și seara. Pentru un păr strălucitor, viguros și plin de vitalitate, oferă-i acest moment de răsfăț câte 1 minut în cele două perioade din zi și tratează-l fără agresivitate. Așadar, indiferent de situație, nu uita să respecți aceste reguli de aur pentru a beneficia de păr sănătos și nu uita că minunile nu se întâmplă peste noapte, dar cu răbdare și puțin efort efectele vor fi vizibile.
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here