Centrul de afaceri Leurda, la un pas să rămână fără chiriași! Din cauza lipsei pazei specializate

1065

Șase agenți economici au închiriat spații la parterul Centrului de Afaceri Leurda, în timp ce la celelalte etaje sunt spații ocupate de Primăria Motru. Din păcate, în urmă cu o lună de zile, s-a luat decizia ca poliția locală să nu mai asigure paza acestui obiectiv pe timp de noapte lucru care a dus la producerea mai multor furturi din incinta clădirii.

Administratorii firmelor aflate în chirie au arătat autorităților că sunt nemulțumiți de lipsa pazei și au amenințat că vor părăsi locația, deoarece pe timpul nopții sunt păgubiți. O parte au investit aici sute de mii de euro în utilaje care oricând pot fi distruse, intenționat ori accidental, de incendii ori inundații, camerele de supraveghere și sistemele de alarmă neasigurându-le deplină siguranță la acest capitol. Două firme își desfășoară aici activitate de producție, având aproximativ 30 de angajați, iar alte patru au depozite, oferind per total 10 locuri de muncă. Agenții economici sunt de acord chiar să plătească paza, dar să li se asigure acest lucru de către autoritățile municipale.
Polițiștii locali din Motru nu mai asigură paza la acest obiectiv, dar și la școlile din oraș, pe motiv că acest lucru ar genera costuri suplimentare la bugetul local. ,,Această decizie, de eliminare a pazei la Centrul de Afaceri Leurda, nu este benefică, mai ales că o mare parte dintre spații sunt în administrarea primăriei, zona este periferică satului Leurda și se impune, de urgență, revenirea asupra acestei decizii, pentru ca polițiștii locali să asigure paza la acest obiectiv. Astfel, societățile în cauză, au o mai mare siguranță asupra bunurilor și mărfurilor”, a declarat viceprimarul Cosmin Morega.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here