Centru de admitere UVT la Târgu-Jiu

1975

Universitatea de Vest din Timișoara, una dintre cele mai importante instituții de învățământ superior din România, vine în ajutorul absolvenților de liceu și deschide, și în acest an, cinci centre județene de înscriere și admitere. Unul dintre ele va fi în județul Gorj, la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”, din Târgu-Jiu. Centrul de înscriere și admitere va fi deschis în perioada 16-19 iulie, în intervalul orar 09.00-14.00, iar în cadrul lui vor fi preluate dosarele în aceleaşi condiţii ca la sediul principal al universităţii.
În acest an, UVT scoate la concurs peste 2.000 de locuri bugetate la nivelul Licență, 1.200 la Master și 82 la Doctorat, în 11 facultăți, şi anume Arte și Design, Chimie, Biologie şi Geografie, Drept, Economie şi Administrarea Afacerilor, Educaţie Fizică și Sport, Fizică, Litere, Istorie și Teologie, Matematică și Informatică, Muzică și Teatru, Sociologie și Psihologie şi Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării. Mai mult, UVT pune la dispoziția absolvenților de liceu și 21 de specializări în şase limbi străine. Vor fi organizate două sesiuni de admitere: în perioada 8-24 iulie și 4-13 septembrie. Detalii privind înscrierea și probele de concurs sunt disponibile pe pagina de internet a Universității de Vest din Timișoara.
Mai mult, absolvenții de liceu cu rezultate foarte bune la olimpiadele naționale și la concursurile UVT beneficiază de intrare fără examen de admitere pe locurile bugetate, după un regulament adoptat de către fiecare facultate în parte.
I.I.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here