Ce rochii alegem pentru femeile voluptoase

1782

Femeile cu forme generoase fac parte pretutindeni din viata noastra. O astfel de femeie nu ar trebui sa cunoasca compromisuri si nu ar trebui in niciun caz sa fie subiectul de discutie si de judecata a unor persoane care nu au astfel de proportii generoase. Deseori femeile voluptoase se simt dezamagite de forma corporala, lucru ce este de inteles datorita multor limitari din viata sociala, cat si din lumea modei.

Ceea ce putini stiu insa e ca si doamnele cu forme pot fi la fel de atragatoare si frumoase la exterior, pe cat sunt de frumoase la interior. Iar alegerea unor rochii potrivite stilului lor, pot ajuta la amplificarea starii de bine si la cresterea iubirii de sine.

Astfel, daca iti doresti sa apelezi la o rochie cadou pentru o femeie voluptoasa sau daca tu insuti faci parte din aceasta categorie puternica de femei, iata catre ce tipuri de rochii de poti orienta.

 

Ce rochii sa alegi pentru o femeie voluptoasa

 

  1. Rochii largi

Indiferent ca vorbim de bust, solduri sau de zona generoasa a taliei, o rochie larga, oversized, care nu respecta un anumit tipar sau o anumita croiala, poate fi solutia cea mai buna. Prin intermediul unei astfel de rochii poti construi o tinuta exact dupa preferintele proprii, ajustand-o in functie de forma corpului. Accesoriile iti vor veni in ajutor pentru a cambra o rochie si pentru a-i oferi o forma corespunzatoare.

 

  1. Rochiile cu maneca

Deseori femeile cu forme generoase au si umeri sau maini foarte mari, fiind zone pe care deseori aceste femei incearca sa le ascunda. Asadar, o rochie care detine volanase sau o maneca scurta, 3/4 etc. poate fi alegerea cea mai buna pentru a distrage atentia din punctele slabe. O rochie cu detalii in zona manecilor sau cu manecile lucrate divers (tip fluture, de exemplu), pot oferi un aspect unic si totodata atractiv si interesant.

 

  1. Rochiile vintage

Rochiile cu model vintage sunt deseori croite dupa un tipar mai larg, lucru ce le face ideale pentru o persoana cu forme generoase. Aceste rochii au si o lungime acceptabila, nici prea lunga si nici prea scurta, astfel incatt se vor aseza perfect pe corp. Toate aceste sugestii de altfel se pot regasi pe www.felamo.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here