Ce modele de ceasuri nu ar trebui să ratezi din ofertele de Black Friday 2019

1923

În cea mai potrivită perioadă pentru shoppping din întreg anul, cel mai probabil ai o listă cu anumite produse pe care le urmărești – poate ceva pentru casă, poate ceva pentru tine, poate ceva cadouri pentru cei dragi. Dincolo de acestea, multe persoane acționează de Black Friday din impuls, în funcție de ceea ce identifică deosebit în ofertele cu care interacționează. Și asta pentru că fiecare dintre noi are de fapt multe lucruri pe care și le dorește, fără a prioritiza achiziția, dar când apar oportunități, pur și simplu merită să profiți de ele.

Printre produsele cele mai comandate în mediul online se remarcă ceasurile de mână, articole la granița dintre accesorii utile, accesorii fashion și chiar accesorii din zona tehnologiei. Există o mulțime de tipuri de ceasuri bărbătești și de ceasuri de damă, de la modele scumpe, de la branduri de lux, până la ceasuri de mână ieftine, care nu implică deloc un efort pentru cumpărare. Cert este că, de Black Friday 2019, unele ceasuri chiar și accesibile ca prețuri ajung la statut de best deal și pot fi achiziționate cu discounturi absolut impresionante, de multe zeci de procente.

Cei de la PretzMic.ro propun de exemplu în ofertele de Black Friday inclusiv ceasuri de mână de la mărci precum Johnny Far, Forsining, Jaragar sau Naviforce – branduri în plină ascensiune, cu un raport excelent calitate / preț, care cuceresc utilizatorii atât prin design și funcționalități, cât și prin prisma recenziilor pozitive ale celor ce au testat deja ceasuri produse sub aceste logo-uri.

„Ca și în anii trecuți, ne bucurăm că site-ul nostru este prezent în prim-plan pe harta celor mai bune destinații online de Black Friday. La capitolul ceasuri bărbătești, avem multe surprize plăcute, inclusiv cu modele noi lansate în gamă. Și modelele de ceasuri de damă sunt pentru toate preferințele, reprezentând cadouri perfecte în contextul în care se apropie și Sărbătorile de iarnă. Pe lângă discounturile masive, ne așteptăm clienții cu servicii premium – experiență plăcută de shopping, livrare rapidă a comenzilor, o bună comunicare, retur simplu și eficient la nevoie”, explică reprezentanții magazinului online de ceasuri și accesorii cu preț redus www.pretzmic.ro.

În gama de ceasuri pentru bărbați, de Black Friday o bună variantă ar putea fi un ceas sport ATANK A003, disponibil în mai multe variante. La un preț cu reducere mare este tentant și modelul de ceas bărbătesc Quartz Cuena Q107-V10. Pentru femei, se poate alege un ceas de damă Q507-V3, trendy, cu design simplu și elegant.

Pont bun de Black Friday 2019 în categoria ceasuri bărbătești

O alegere cu totul aparte ar fi modelul de ceas pentru bărbați S6123-V3 de la JohnnyFar, care ilustrează foarte puternic spiritul masculin modern. Acest model de ceas bărbătesc atrage privirile oricând, nu doar de Black Friday, dar acum este la super preț online. Având curea din piele de înaltă calitate și un stil aparte generat de nuanța de albastru, ceasul face o legătură naturală între clasic și modern. Se potrivește perfect indiferent de stilul vestimentar ales – de la business la casual, având inspirație din zona de fashion, dar fără a ieși în evidență altfel decât prin eleganță. Mai trebuie spus că acest ceas de mână este prevăzut cu un mecanism de cronometru care se poate acționa independent de partea care indică ora exactă.

 

 

 

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here