Cătălin Măruță, înapoi în prima bancă

1759

Vedeta tv Cătălin Măruță a revenit în orașul natal, la sfârșitul săptămânii trecute, pentru a participa la întâlnirea de 20 de ani cu foștii săi colegi de liceu. Măruță a postat o fotografie pe pagina sa de facebook, în scurt timp strângând peste 25 de mii de aprecieri.

Întâlnire emoționantă pentru Cătălin Măruță. Acesta a participat la întâlnirea de 20 de ani cu foștii maruta scoala (1)colegi de liceu, întorcându-se pe băncile liceului, la Colegiul Național „Spiru Haret” din Târgu-Jiu.
Măruță a fost încântat să se așeze, din nou, în prima bancă, el postând și o fotografie din clasă, care în scurt maruta scoala (3)timp a strâns mii de like-uri. Pentru că este o persoană populară, Măruță nu a refuzat nicio propunere de a se fotografia cu colegii și cu foștii profesori, atât în curtea școlii, cât și la petrecerea organizată cu ocazia aniversării a două decenii de la absolvirea liceului. Cu toții s-au bucurat de revedere, au depănat amintiri și au promis că astfel de întâlniri se vor repeta.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here