Campanie de promovare a Universității ”Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu

768

Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu a organizat, în perioada 15 – 16 noiembrie 2017, o campanie de promovare a ofertei educaționale în cadrul comunităților de români din Serbia. Cu această ocazie, au fost vizitate mai multe licee din Valea Timocului, respectiv din Zajecar, Veliko Gradiste și Kucevo, iar la prezentare au participat peste 200 de elevi din cadrul a patru licee din domeniul tehnic, teoretic si economic.

Delegația Universității „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu, care s-a deplasat în Serbia, a fost formată din prof univ. dr. Liviu-Marius Cîrțînă, prorector al U.C.B Târgu-Jiu, prof. univ. dr. Cîrțînă Daniela, ș.l.dr. Alin Stăncioiu, conf. univ. dr. Ina Tomescu și studenți ai Universității de etnie română din Serbia. Totodată, la discuții au participat și Olyver Marius Diloff, consulul general al României la Zajecar, Živa Momirovic – reprezentant al Asociației Cadrelor Didactice de Etnie Română din Serbia.
Scopul vizitei a fost acela de promovare a Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu peste hotare și a ofertei sale educaționale, consolidarea imaginii acesteia pe plan internațional și, în același timp, atragerea tinerilor sârbi la U.C.B. Târgu-Jiu.
Campania de promovare a Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu se derulează în cadrul proiectului ‘Etnici români—studenți la UCB’, proiect ce este realizat cu sprijinul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, programul de finanțare Educație — ‘Nicolae Iorga’, Cod: UI-1/2724/29.11.2016.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here