Bere Gratis şi Simona Nae, la cea de-a 16-a ediţie a Zilelor Oraşului Rovinari

877

Cea de-a şaisprezecea ediţie a Zilelor Oraşului Rovinari va debuta luni, 13 iunie, urmând ca întreaga săptămână de manifestări să se încheie cu spectacole de muzică uşoară şi populară ale unor interpreţi ori formaţii renumite.

Ediţia 2016 a Zilelor Oraşului Rovinari este organizată de Primăria şi Consiliul Local Rovinari, în colaborare cu Casa de Cultură. Potrivit lui Cătălin Bengulescu, directorul Casei de Cultură Rovinari, manifestările vor începe de luni, când sunt aşteptaţi şi comercianţii de mărfuri diverse pe Bulevardul Minerilor din oraş. Pentru a obţine un spaţiu pe Bulevardul Minerilor, agenţii economici care vor să participe la Zilele Oraşului Rovinari trebuie să depună o cerere la Primăria Rovinari în care solicită suprafaţa dorită şi numărul de zile.
trupa-bere-gratis-2012“O parte dintre comercianţi vor veni de luni, urmând ca numărul acestora să crească spre sfârşitul săptămânii. Tot în perioada 13-19 iunie vor avea loc competiţii sportive locale şi diverse întreceri pentru copii. Sâmbătă, 18 iunie, de la orele 19.30, pe scena ce va fi amplasată pe Bulevardul Minerilor vor urca micuţii artişti de la Clubul Elevilor Rovinari – secţiile muzică populară şi dans modern. De la ora 21.00, cântăreaţa Simona Nae şi formaţia Bere Gratis vor oferi spectacole excepţionale rovinărenilor prezenţi. Duminică, 19 iunie, de la ora 19.00, secţia Rovinari a Şcolii Populare de Artă vor oferi un spectacol folcloric, ce va fi urmat de dansuri moderne, urmând ca seara să fie încheiată cu muzică populară de cea mai înaltă calitate prin prezenţa tuturor artiştilor din cadrul Ansamblului Artistic Folcloric Profesionist «Doina Gorjului»”, a declarat directorul Casei de Cultură Rovinari.
Administraţia locală din Rovinari a dorit ca ediţia din acest an a Zilelor Oraşului să fie una cu mai mult bun gust, renunţându-se la invitaţiile făcute an de an celor mai cunoscuţi cântăreţi de manele din ţară. La Rovinari, sunt aşteptaţi pe parcursul săptămânii viitoare, numeroşi participanţi atât din oraş şi împrejurimile sale, cât şi din localităţile aflate la kilometri distanţă.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here