Au început înscrierile de toamnă, la UCB Târgu-Jiu

2074

În perioada 3-14 septembrie 2018 se desfășoară cea de-a doua sesiune de admitere organizată de Universitatea “Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu-Jiu. Absolvenții de liceu pot opta pentru cursuri la fără frecvență, învățământ la distanță, sau la zi, atât pentru studii de licență, cât și pentru masterat.

La Facultatea de Științe ale Educației, Drept și Administrație Publică sunt disponibile 157 de locuri cu taxă pentru programele de studii de licență, la fără frecvență sau învățământ la distanță, iar pentru master 162 de locuri cu taxă.
Cursuri fără frecvență sunt disponibile și la Facultatea de Științe Economice, aici fiind disponibile și 30 de locuri cu taxă pentru cursuri de conversie profesională, de 4 semestre, în domeniul Economie și Educație Anteprenorială.
La Facultatea de Științe Tehnice, Medicale și Comportamentale mai sunt locuri libere și la fără taxă, atât la studiile de licență, cât și la master. De asemenea, Universitatea “Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu-Jiu pune la dispoziția rromilor și românilor din Moldova și Serbia locuri bugetate. Informații suplimentare privind această sesiune de admitere se pot obține la Telefon: 40-253-214 307 sau E-mail: dppd@utgjiu.ro.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here