Asistență Salvamont, pentru participanții la Rallycross

610

La sfârșitul săptămânii trecute, în cartierul Preajba din municipiul Târgu-Jiu s-a desfășurat Cupa Gorjului la Rallycross ”Vino acasă la Brâncuși”, eveniment la care au participat zeci de sportivi piloți și bicicliști. Salvamontiștii gorjeni au fost și ei prezenți la competiție, unde au asigurat asistența de specialitate. În prima zi, un buggie s-a răsturnat și pilotul a fost dus ls spital pentru control.

Salvamontiştii gorjeni au asigurat asistenţa şi au fost alături de concurenţi, organizatori şi spectatori, salvamont (2)sâmbătă şi duminică, 24 şi 25 septembrie, pe Baza Sportivă de Autocross din municipiul Târgu-Jiu, cartier Preajba, unde s-au desfășurat competițiile sportive: Cupa Gorjului la Rallycross ”Vino acasă la Brâncuși”, ce punctează pentru etapa a V-a din Campionatul Naţional de Rallycross, desfășurat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv și competiția zonală de biciclete MTB.
Evenimentul a fost organizat de clubul sportiv ACS Raideri în colaborare cu ACS Autocorex, în parteneriat cu Consiliul Județean Gorj și cu sprijinul Primăriei municipiului Târgu-Jiu.
La acest eveniment au participat 23 de sportivi piloţi licențiați (juniori și seniori) din România, care au luat parte la 10 clase de specialitate rallycross/autocross (cu autoturisme și mașini buggy).
salvamont (3)Sâmbătă, au fost calificările, iar duminică, 25 septembrie, începând cu ora 10.00, s-a desfăşurat concursul final, acţiunea fiind urmată de o competiţie de MTB la care au participat peste 20 de bicicliști. În prima zi a competiției a avut loc și un accident, după cum a confirmat Sabin Cornoiu, șeful Serviciului Public Județean Salvamont Gorj. „La rallycross a fost doar un accident ușor, un buggie s-a răsturnat și pilotul a fost dus la spital pentru control, dar nu părea să aibă probleme grave”.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here