Articolul vestimentar care te salvează anul acesta de Halloween

997

Ești în căutarea unor idei de costume pentru seara de Halloween sau chiar te gândești să-ți faci unul, dar nimic nu ți se pare destul de înfricoșător și cool? Un tricou personalizat este salvarea! Și ca să îți completezi costumația, nu uita de unghii!

Cu toții vrem să purtăm ceva în spiritul zilei de Halloween, dar uneori un costum inspirat din filmele de groază sau personaje Disney nu ne caracterizează și este prea folosit de-a lungul timpului. Să nu ne descurajăm! Cum ar fi să apari la petrecerea organizată la birou sau în club cu ocazia acestei sărbători, care fie vorba între noi, a luat amploare în ultimul timp, într-un outfit glam și cool format din piesa de rezistență: tricoul personalizat cu motive de Halloween.

Idei de manichiură de Halloween
O manichiură “de groază” îți va pune în valoare și mai mult costumația. Modelul de unghii cel mai des întâlnit de Halloween este cel cu fantome. Poţi alege un fundal negru pentru a face o fantomă albă sau, dimpotrivă, poţi alege ojă albă pentru unghii pentru a contura apoi un spirit negru. O altă manichiură tematică este reprezentată de unghiile “însângerate”. Dacă nu ai talent, nu ai timp de mers la salon sau pur și simplu ți se pare prea multă bătaie de cap să te chinui să obții un model ieșit din comun de manichiură pentru Halloween, poți oricând să optezi pentru o singură nuanță de lac de unghii, dar să alegi o formă exagerată. Fie că ai unghiile naturale foarte lungi, și alegi o nuanță îndrăzneață de lac, fie că preferi unghiile false, aplicate, volumele și formele exagerate se potrivesc și ele perfect acestei sărbători.
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here