Apel la fair-play politic și la vot rațional

598

Scrisoare deschisă către candidații și alegătorii gorjeni

Prin aceste rânduri mă adresez în primul rând vouă, contracandidaților mei. Aceste alegeri sunt despre viața oamenilor, despre Gorj și despre România. Încercați să vorbiți doar despre aceste lucruri.
Lăsați deoparte războaiele “mari” pe mize mici, personale. Spuneți oamenilor pentru ce vreți să mergeți în Parlament? Nu vă ascundeți după fustele partidelor. Ieșiți în fața gorjenilor și vorbiți cu ei despre legi, despre proiectele voastre, despre cum și ce veți cere Guvernului pentru ca viața lor să fie mai bună!
Nu aruncați cu mizerii unii în ceilalți, pentru că mânjiți veți fi toți. Respectați-i pe ceilalți, dacă vreți să fiți respectați!
Nu-i cumpărați pe alegători, nici cu iluzii și nici cu bani!
Nu încercati să inventați noi metode prin care votul din urnă să fie deturnat! Lăsați partidele mai mici în pace! Respectați-le alegătorii și voturile din urnă!
Urându-vă tuturor succesul meritat în aceste alegeri îmi exprim speranța că Legea și Bunul simț public vor guverna întreaga campanie electorală din județul nostru.
Cetățenilor județului Gorj vreau să le spun doar atât:
Mergeți la vot și alegeți în cunoștință de cauză! Lăsați orice prejudecăți deoparte. Dincolo de partid, căutați candidații care să vă reprezinte cu adevărat. Care au teme clare pentru care vor să meargă în Parlament. Teme care să aibă legătură DOAR cu viața voastră și a familiilor voastre.
Votați cu mintea la aceste alegeri!
Nu vă lăsați manipulati de demagogie și populism! Cereți socoteală candidaților să vă spună CUM și CÂND își vor ONORA promisiunile pe care vi le fac. Și, mai cu seamă, de unde iau resursele ca să pună în practică promisiunile făcute!
O dată la patru ani aveți puterea REALĂ în mâinile dumneavoastră. Aveți mare grijă cui i-o încredințați! Și, încă o dată: Dincolo de partid, căutați candidații care să vă reprezinte cu adevărat!
TUDOR CRISTIAN GHEORGHE
Candidat UDMR Gorj pentru Camera Deputaților

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here