„Am suflet bun și nu-i bine”, cea mai recentă realizare a Robertei Crintea

2027

De duminică seara, fanii Robertei Crintea sunt încântați cu o nouă piesă a solistei. În doar câteva ore, videoclipul a înregistrat peste 6500 de vizualizări. „Am suflet bun și nu-i bine” este cea mai recentă realizare a Robertei Crintea și, cu siguranță, va fi un succes incontestabil.

Roberta Crintea continuă să-și surprindă publicul. Duminică seara a lansat o piesă nouă, cu un videoclip realizat la Chișinău cu Oleg Butnaru. „Am suflet bun și nu-i bine” a înregistrat peste 6500 de vizualizări în doar câteva ore de la lansare. Imediat ce a fost postată pe facebook piesa, Roberta a primit sute de mesaje de felicitări, dovada clară că cea mai recentă realizare a sa este una de succes.
Îndrăgita solistă de muzică populară Roberta Crintea are și o emisiune la o televiziune locală, aceasta fiind difuzată în fiecare seară de vineri, în direct, de la ora 20:00.
Pe lângă toate acestea, Roberta Crintea este prezentă la numeroase evenimente, alături de colegii săi de la Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului”.
Artista reușește să onoreze și invitațiile la nunți și alte petreceri private la care este invitată de către cei care iubesc cântecele ei.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here