Agenţii economici, verificaţi de poliţiştii locali

498

Mai mulţi agenţi economici din municipiul Târgu-Jiu au fost vizaţi de acțiunile de control derulate de poliţiştii locali. Cu această ocazie au fost verificate şi unităţile de alimentaţie publică, cinci dintre ele urmând să organizeze evenimente de sărbători.

Polițiștii locali din cadrul Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu din cadrul biroului comercial au desfășurat, în perioada 08.12.2015 – 11.12.2015, activități de control în cazul agenților economici care dețin unități de alimentație publică pe raza Municipiului Târgu-Jiu. În acest sens, au fost verificate autorizațiile de funcționare valabile și cum este asigurată ordinea și siguranța publică în localuri. De asemenea, prin aceste acțiuni de control, polițiștii locali din cadrul Poliției Locale a Municipiului Târgu-Jiu au verificat câte unități de alimentație publică organizează evenimente în zilele de Crăciun și Revelion, dar și numărul de persoane care vor participa. Din totalul de 43 de localuri verificate, 5 vor organiza evenimente de sărbători, iar 4 vor respecta programul și activitățile obișnuite.
Totodată, prin patrulele de Ordine și Siguranță Publică, vor fi supravegheate zonele menționate, conform Planului de ordine și siguranță publică.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here