A murit de sete, pe patul de spital

373

Caz incredibil într-un spital din Marea Britanie. Un tânăr de 22 de ani A MURIT DE SETE pe patul de spital iar personalul medical a considerat, în orele de chin ale bolnavului, că totul este sub control.

Mai mult de atât, tânărul a sunat la 911 cerând apă, cu doar câteva ore înainte de a-şi da ultima suflare. Kane Gorny, care supravieţuise unei tumori cerebrale, în 2008, era internat în Spitalul St. George din Tooting, sudul Londrei, pentru o operaţie de rutină de înlocuire de şold, problemele osoase ale acestuia decurgând din tratamentul post operator pe care l-a urmat. Kane urma, din 2008, un tratament cu steroizi pentru a controla nivelul de lichide din organism fără de care, potrivit medicilor, el ar fi murit.

La internarea în spital, asistentele au preluat tratamentul tânărului şi au dat asigurări familiei că este pe mâini bune. Mama tânărului, Rita Cronin, le-a atras atenţia asistentelor de nenumărate ori că fiul ei nu primeşte tratamentul prescris în 2008. Cu toate acestea, femeia nu a fost luată în seamă.

Cu câteva ore înainte să moară, Kane Gorny a apelat numărul de urgenţă 911 reclamând că moare de sete în spital. Echipa de poliţişti sosită la faţa locului a fost întoarsă din drum de personalul medical care a susţinut până în ultima clipă că băiatul este bine.

Tragedia a avut loc în 2010 dar detaliile privind acest caz au apărut abia acum, în urma anchetei aflate în desfăşurare.

Selecţie realizată de Daniela Scafeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here