Ruşeţ ia distanţă de Ciurel

542

Ion Ruşeţ, şeful Departamentului pentru Relaţia cu Comunitatea din cadrul Complexului Energetic Oltenia, va sta, de săptămâna viitoare, mai departe de managerul Laurenţiu Ciurel. Asta, la decizia directorului general, care a stabilit că Ruşeţ, dar şi subordonaţii săi din structura CEO, trebuie să fie mutaţi de luni, cu tot cu birouri, în clădirea aflată în vecinătatea sediului companiei, loc în care societatea a închiriat un spaţiu destul de generos. Demersul este unul benefic pentru angajaţii în cauză, salariaţii Departamentului ocupând un spaţiu mic la parterul sediului CEO.

Departamentul pentru Relaţia cu Comunitatea, condus de Ion Ruşeţ va fi mutat în sediul aflat lângă intrarea în companie, decizia aparţinând managerului Laurenţiu Ciurel care a vrut să le ofere confort şi celor care se ocupă de sindicate, dar şi, de scurt timp, şi de serviciul de pază al societăţii. De altfel, decizia de mutare a venit odată cu lărgirea Departamentului lui Ruşeţ, care, de scurt timp, a primit în subordine Serviciul de Pază, refuzată la conducere de către Ion Răuţ.
“Ne vom muta săptămâna viitoare. Este un lucru bun, deoarece avem mai mult spaţiu în clădirea de lângă. Spaţiul unde vom avea birourile este închiriat”, a declarat Ion Ruşeţ.
În cadrul Departamentului se vor face şi noi numiri, până acum nestabilindu-se cine va prelua funcţia de şef Serviciu de Pază, propusă, dar refuzată de Răuţ.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here