La Spitalul Rovinari, Talabă, manager cu acte în regulă

455

Constantin Talabă se află la conducerea Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari din toamna anului trecut. În tot acest timp el a ocupat postul interimar, însă de ieri este manager cu acte în regulă, Talabă promovând concursul cu nota 9,9.
Concursul pentru postul de manager al Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari s-a încheiat, ieri, când s-a desfăşurat ultima probă. În cursul aceleiaşi zile s-au afişat şi rezultatele concursului. Constantin Talabă a obţinut aproape nota maximă. „Am promovat concursul pentru postul de manager cu nota 9,9”, a confirmat Talabă.
Astăzi, managerul Constantin Talabă se deplasează la Bucureşti unde participă la instruirea pentru acreditare. Auditul în vederea acreditării Spitalului Rovinari se va face începând cu data de 26 octombrie. De altfel, potrivit lui Talabă, acreditarea este un obiectiv major pentru mandatul său de manager. În plus, el ia în calcul completarea echipei de medici şi îmbunătăţirea calităţii actului medical pentru pacienţii Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here