Scandal la Dănciulești pentru o presupusă infidelitate

506

Un bărbat de 38 de ani din Dănciulești a ajuns, marți noaptea în arestul IPJ Gorj după ce, cu o zi înainte, îl snopise în bătaie pe un alt localnic, mult mai în vârstă, de 65 de ani, care îi este și rudă. Totul a pornit de la suspiciunile acestuia despre o presupusă idilă pe care pensionarul ar avea-o cu nevasta sa. Bătrânul a fost legat fedeleș și târât prin sat, pentru ca toată lumea să vadă pedeapsa pe care și-a primit-o, omul negând categoric faptele de care este acuzat.
Victor Bădescu este chiar vecin cu Ion Spânu și, după cum spune bătrânul, de multe ori acesta i-a ajutat familia chiar cu bani. Luni după-amiază, însă, Bădescu și-a ieșit din fire când a găsit-o pe soția sa pe un deal de la marginea satului stând, teoretic, de vorbă, cu Spânu. Bătrânul spune că nici vorbă ca el să fi avut vreo aventură cu vecina, ci, din contră, îi adusese acesteia niște bere, pe care i-o cumpărase de la magazin, așa cum îi ceruse aceasta de dimineață, când plecase cu vitele la păscut. “Nu știu de unde a tras el concluzia că eu aș avea ceva cu soția lui, dar greșește complet pentru că doar stăteam de vorbă. Sunt om în vârstă, vorba aia, am fost cu ei doi plecat și prin țară și nu am făcut nicio prostie. Nu înțeleg de unde a scos vorbele astea, dar uite că s-a ajuns unde s-a ajuns”, spunea, ieri, cel bătut pentru presupusa infidelitate.
batutulAgresorul lui Spânu a fost reținut de polițiști imediat ce aceștia au fost sesizați cu privire la cele întâmplate, oamenii legii deschizând o anchetă pentru a clarifica toate cele întâmplate. “Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti au reţinut pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 ore şi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj un bărbat în vârstă de 38 ani din comuna Dănciuleşti, cercetat sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În fapt, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la data de 31.08.2014, bărbatul în vârstă de 38 ani i-ar fi aplicat mai multe lovituri unui alt bărbat în vârstă de 65 ani din aceeaşi localitate şi totodată a exercitat acte de violenţă asupra acestuia prin legarea cu o funie în jurul gâtului şi a corpului, ocazie cu care i-a provocat leziuni”, a comunicat IPJ Gorj.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here