Câştigătorii la faza judeţeană a concursului „ Alege! Este dreptul tău ” au fost desemnaţi

387

În contextul programului de evenimente dedicate Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor – 15 martie 2014 , Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Gorj a organizat o serie de manifestari, programul activităţilor incluzand prezenţa în unitaţile de învaţãmânt în vederea promovãrii în rândul micilor consumatori a drepturilor acestora . Au fost organizate acţiuni de promovare a drepturilor consumatorilor în centrele comerciale , unde consumatorii au fost consiliaţi despre achiziţionarea de bunuri şi servicii, dar şi despre obligaţiile care le revin la cumpărare. Astfel, au fost distribuite broşuri si pliante din campania “E dreptul tãu sã stii ce cumperi“ si “Ghidul consumatorului la întocmirea unei reclamaţii “ în unitati comerciale precum si în pieţele agro-alimentare . Ca in fiecare an de altfel, pe agenda manifestarilor ocazionate de Ziua Mondiala a Drepturilor Consumatorilor – 15 Martie si anul acesta, a fost inscrisa desfasurarea Concursului National pe Teme de Protectia Consumatorilor „ Alege! Este dreptul tau ” , editia a XII-a , faza judeteana cu tema : „Informarea completa, corecta si precisa – un drept si o necesitate pentru consumatori ”.

Concursul s-a desfasurat in data de 16 martie 2013 , orele 9.00 , la Colegiul Economic „ Virgil Madgearu ” din Tg-Jiu , cu participarea elevilor claselor IX- XI care s-au calificat la faza judeteana, respectiv un numar de 15 elevi de la un numar de 5 unitati scolare (Colegiul Economic „ Virgil Madgearu ”, Colegiul tehnic „ Henri Coanda ” , Colegiul Tehnic nr.2,

Colegiul National „ Spiru Haret ”, Colegiul tehnic „ General Gheorghe Mgheru ” ).

In urma rezultatelor , locul I a fost obtinut de catre Unga Madalina, eleva in clasa a-X-a la Colegiul National „ Spiru Haret ”, find desemnata castigatoare a Concursului „ Alege ! este dreptul tau ” , editia a XII-a . De asemenea , pe locul II s-a clasat Diaconu Ionela, eleva in clasa a-X-a la Colegiul Economic „ Virgil Madgearu ”, pe locul III clasandu-se Nanut Alexandru, elev in clasa a-XI-a la Colegiul National „ Spiru Haret ” .

Conform regulamentului , ocupantele locului I si II vor reprezenta judetul Gorj in luna iulie 2014 la etapa nationala a Concursului „ Alege ! este dreptul tau ” , editia a XII-a .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here