Stănculete revine la conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu

912

Ginecologul Vasile Stănculete, fost manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu, revine într-un post de conducere la nivelul unităţii. de această dată, Stănculete va ocupa funcţia de director medical. El spune că a acceptat propunerea de a fi director medical interimar, dar încă nu ştie dacă va participa la concursul organizat pentru ocuparea acestui post.

Postul de director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a fost ocupat de medicul neurolog Cristina Căliman începând din toamna anului 2011. Noua conducere a SJU scoate la concurs acest post şi până la organizarea concursului numeşte un înlocuitor pentru Cristina Căliman, aceasta aflându-se în concediu medical. Persoana nominalizată pentru preluarea interimatului este nimeni altul decât fostul manager al unităţii, ginecologul Vasile calimanStănculete.  „Avem o fundamentare pentru scoaterea la concurs a postului de director medical. Director medical este doamna doctor Cristina Căliman, dar este în concediu medical. Până la organizarea concursului, varianta pentru interimat este domnul doctor Vasile Stănculete. Aşteptăm să se emită dispoziţia de numire a sa”, a menţionat Marius Sponoche, managerul SJU Târgu-Jiu.

Stănculete: „Am acceptat interimatul”
Contactat telefonic, Vasile Stănculete a răspuns cu aceeaşi detaşare cu care o făcea şi când era manager, confirmând că i s-a propus să o înlocuiască pe Cristina Căliman şi că a şi acceptat. „Deocamdată am acceptat interimatul; nu pot să spun dacă mă prezint sau nu la concurs. În principiu, am zis că îi ajut pentru că eu mai am ceva cunoştinţe pe partea medicală şi, dacă este cazul, mai învăţ şi din mers. Aştept decizia de numire, până atunci îmi fac treaba mea de medic”, a declarat ginecologul Vasile Stănculete.
Vasile Stănculete a fost manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu de la începutul lunii septembrie 2011 până în ianuarie 2013, când a fost instalat managementul privat.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here