Atelier de educație financiară, „între vecini”, la Târgu Jiu

144

Comunitatea Infinitului din Târgu Jiu urmează să organizeze un eveniment comunitar în cadrul căruia vor inaugura lucrările de reamenajare a unei scări de bloc, care a fost aranjată în mod inedit de către vecini, iar un reprezentant BRD Groupe Société Générale va susține un atelier de educație financiară pentru toate vârstele.
“Vă invităm la un eveniment marca Comunitatea Infinitului, unde vom descoperi că educația financiară ne sprijină să luăm decizii mai bune în gestionarea finanțelor și ne ajută să gestionăm veniturile, să cheltuim mai puțin, dar și să facem economii pentru situații neprevăzute sau investiții care să ne aducă beneficii”, au transmis reprezentanții Comunității Infinitului.
Intitulat „Banii sunt un instrument”, atelierul de educație financiară va avea loc vineri, 4 octombrie, ora 18:00, la sediul Asociației Surzilor, de la parterul blocului nr. 26, din Bulevardul Republicii din municipiul Târgu Jiu. Cei prezenți vor putea învăța de la un reprezentant BRD Groupe Société Générale tot ce trebuie să știe despre bani. De asemenea, se va aduce în discuție și parcursul și gestionarea bugetului pentru recondiționarea scării de bloc, ceea ce a reprezentat o mare nevoie a comunități.

În urma unei competiții naționale, Comunitatea Infinitului din Târgu Jiu a câștigat un grant în valoare de 15.000 de euro, pentru a organiza, cu sprijinul organizației ÎntreVecini, activități prin care să încurajeze vecinii să se implice în comunitate. La activități sunt invitați toți vecinii din Târgu Jiu, dornici să ia parte la formarea unei comunități unite, sustenabile, ce va reprezenta un model local replicabil. „ÎntreVecini” este un ONG care regenerează spiritul comunitar la bloc și transformă grupurile de vecini din România în comunități sustenabile prin susținerea dezvoltării de proiecte în cartier. Proiectul „ÎntreVecini” este susținut de către BRD Groupe Société Générale în calitate de partener principal și de POWERToMe, MSL The Practice, Benga, Colțan și Asociații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here