Liderul PUSL Gorj: Nepăsarea va distruge acest județ!

278
Liderul PUSL Gorj, Dumitru Miroiu, acuză nepăsarea celor care lucrează în minerit și energie, la protestele de astăzi, organizate de Federația Națională a Muncii, venind doar câteva persoane.
”Indiferență și Nepăsare
Astăzi, la mitingul din Piața Prefecturii a municipiului Târgu Jiu s-a confirmat încă o data ( dacă mai era nevoie) acea nepăsare și indiferență a cetățenilor față de propria lor viață socio -economică. La acest miting organizat de diferite organizații sindicale și politice, participarea a fost una foarte redusă (25 oameni). Apatia și indiferența cetățenilor din Gorj vor distruge economic și social, în maximum 15 ani acest județ. Cu toate acestea, se observă că mai există câțiva politicieni care, în disperarea de a rămâne pe scaunele comode din parlament, ei vor manipula în continuare „norodul” (așa cum spunea marele Tudor Vladimirescu poporului). Și care prostime va vota și îi vor repune în decembrie, tot pe aceștia, pe actualele lor funcții parlamentare.
Declar public că suntem un popor de idioți, ne place să ne autodistrugem ca nație, din cauza indiferenței și nepasării”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here