Târgu Jiu: Bărbat rănit după ce a fost târât pe capota unei mașini de tip taxi

287

În noaptea de 28 spre 29 august 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați direct de către personalul medical din cadrul Spitalului Târgu Jiu, despre faptul că la acea unitate medicală s-a prezentat un bărbat, care susține că ar fi fost rănit în urma unui accident rutier. Din primele verificări efectuate de polițiști din cadrul Biroului Rutier, a reieșit faptul că un bărbat, de 61 de ani, din Drăguțești, în timp ce ar fi condus un autoturism în regim taxi, pe strada Narciselor, din Târgu Jiu, pe fondul unui conflict între clientul său și un alt bărbat, de 41 de ani, din comuna Telești, sat Buduhala, acesta din urmă s-ar fi agățat de ștergătoarele autoturismului, rămânând pe capotă aproximativ 10 metri după care s-ar fi desprins și a căzut pe sol.

Conducătorul autoturismului a menționat faptul că bărbatul i-ar fi provocat o stare de temere, fapt pentru care nu a oprit și s-a deplasat la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, unde a anunțat evenimentul rutier, iar bărbatul de 41 de ani s-a deplasat la Secția U.P.U. Târgu Jiu pentru acordarea de îngrijiri medicale, întrucât, în urma impactului a suferit leziuni.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here