7 persoane, dintre care și un copil de 9 luni, rănite într-un accident produs azi noapte pe noua centură a Târgu Jiului

481

„La data de 25 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 despre faptul că pe varianta ocolitoare DN66 a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime. Polițiștii rutieri s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au stabilit faptul că, în jurul orei 23.10, o femeie de 38 de ani, din comuna Bălești, în timp ce conducea un autoturism pe varianta ocolitoare DN66, din direcția comunei Drăguțești către Târgu Jiu, în dreptul bornei cu km 12, la schimbarea direcției de mers (la efectuarea virajului de a întoarce autoturismul) a fost acroșată de un alt autoturism condus în aceeași direcție de către un tânăr de 21 de ani, din municipiul Târgu Jiu,.

În urma impactului a rezultat rănirea ambilor conducători auto, precum și a doi tineri, de 17 și 20 de ani, din municipiul Târgu Jiu, ambii pasageri în cel de-al doilea autoturism și alte două persoane de 28 și 50 de ani, din comuna Drăguțești respectiv Bălești și un copil de 9 luni, toți 3 pasageri în primul autoturism.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar conducătorul celui de-al doilea autoturism nu a putut fi testat din cauza stării de sănătate.

Cele 7 victime au fost conduse la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au anunțat reprezentanții IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here