CEO îi reangajează pe salariații lăsați pe drumuri în urmă cu patru zile

411
La insistențele senatorului Ion Iordache, șefimea CEO și-a revizuit măsura prin care n-a mai prelungit contractele de muncă ale celor angajați pe perioadă determinată, revenind cu o contramăsură: îi reangajează, tot temporar, pe cei lăsați pe drumuri la 30 iunie. Data reangajării lor este luni, 8 iulie.
Comunicat CE Oltenia: Soluții identificate pentru angajații care nu au beneficiat de prelungirea contractelor de muncă pe perioadă determinată
În urma negocierilor și a reevaluării criteriilor care au stat la baza încetării contractelor de muncă pe durată determinată, conducerea societății C.E. Oltenia a decis să ajusteze politicile pentru a sprijini stabilitatea angajaților săi în această perioadă de tranziție. În mod specific, s-a analizat posibilitatea de a menține nivelul de producție în sectoarele miniere pentru o perioadă de timp, renunțând la criteriul reducerii personalului ca urmare a scăderii sau închiderii capacităților de producție.
În acest context, Societatea Complexul Energetic Oltenia anunță că persoanele afectate urmează să reia activitatea în cadrul societății începând cu data de 08.07.2024, beneficiind de încheierea contractelor de muncă pe durată determinată.
Ne angajăm să continuăm eforturile pentru a asigura un mediu de lucru stabil și echitabil și să identificăm în permanență soluții care să răspundă nevoilor angajaților noștri. Vom continua să monitorizăm și să adaptăm politicile noastre pentru a ne asigura că acestea sunt în conformitate cu obiectivele și valorile noastre comune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here