Un tânăr din Târgu Jiu acuză că a fost agresat în timpul unor percheziții domiciliare

705

La data de 27 iunie 2024, ora 19:03, polițiștii din Gorj au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, în vârstă de 43 de ani, din Târgu Jiu, cu privire la faptul că nepotul său, în vârstă de 27 de ani, ar fi fost agresat în timpul unei percheziții efectuate la domiciliul său, care a avut loc în dimineața aceleiași zile.

La domiciliul bărbatului a fost efectuată o percheziție domiciliară, într-o cauză penală aflată sub instrumentarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Din primele verificări, tânărul ar fi împiedicat organele de cercetare la fața locului să își desfășoare atribuțiile de serviciu, acesta fiind încătușat și evacuat din locuință pe parcursul continuării percheziției domiciliare.

În seara de 27 iunie 2024, în jurul orei 20:00, bărbatul a solicitat să fie transportat la o unitate spitalicească, în vederea acordării de investigații medicale de specialitate.

Din dispoziția conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Compartimentului Control Intern și Poliția Municipiului Târgu Jiu.

În continuare, sunt efectuate verificări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here