Femeie de 38 de ani, bătută cu pumnii și cu picioarele de concubinul său

568

În seara zilei de 27 iunie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că se aude scandal de la vecini.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că pe fondul unui conflict spontan, o femeie, în vârstă de 38 de ani, din Țânțăreni, în timp ce se afla la adresa de domiciliu din Târgu Jiu, a fost lovită cu pumnii și picioarele de către concubinul său, în vârstă de 29 de ani, din Rovinari. De asemenea, bărbatul i-a distrus telefonul mobil și l-a aruncat pe fereastra imobilului.

A fost întocmit formular de risc, fiind emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului în cauză. Femeia nu a dorit prezența unui echipaj de ambulanță la fața locului, însă, ulterior, în timp ce se afla la sediul poliției, a solicitat ambulanța pentru a fi transportată la spital, întrucât acuza dureri.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here