Alisia Bîrzava, pugilista de la CSM care merge la European: ,,Se pregătește până la epuizare”

1557

O pugilistă de la CSM Târgu Jiu va reprezenta România la Campionatul European de Box. Este vorba despre Alisia Bîrzava, sportivă care împlinește 16 ani în luna decembrie. Ea este antrenată de fostul campion Petrișor Gănănău, care a vorbit în termeni laudativi despre ambiția și talentul Alisiei. O pregătește de aproape doi ani, după ce a obținut transferul de la CS Pandurii. Acolo, junioarea a fost inițiată în box de Ion și Leontina Geică.
,,Sunt aproape doi ani de când fac cu ea box. Alisia a fost preluată de la CS Pandurii. A început boxul cu maeștrii Ion și Leontina Geică. Este foarte ambițioasă, muncește foarte mult la antrenamente și își dorește să ia o medalie la Campionatul European.
Se pregătește până la epuizare, pentru mine deja este o câștigătoare. A demonstrat în acești doi ani de zile, de când muncesc cu ea, că poate să fie cea mai bună la categoria ei și, în același timp, sa reprezinte România la un Campionat European.
Mă bucur din suflet pentru Alisia și sper să facă o treabă bună în Bosnia Herzegovina. Vreau să-i mulțumesc domnului director Robert Bălăeț și familiei CSM Târgu Jiu pentru susținere”, a declarat Gănănău. Lotul Național feminin de box este condus de antrenorii Adrian și Mihaela Lăcătuș. Competiția continentală va avea loc în perioada 21 iunie – 1 iulie.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here