Șofer beat, urmărit de polițiști

421

O urmărire a unui șofer beat pe drumurile din Crasna și Novaci s-a finalizat cu un dosar penal. Evenimentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni.

„În noaptea de 19 spre 20 mai 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa din direcția localității Crasna către Novaci, iar conducătorul auto nu a oprit, continuându-și deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, depistându-l pe strada Morii din localitate. În urma verificărilor, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat, în vârstă de 37 de ani, din orașul Novaci. În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a rezultat valoarea de 1,16 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here