Șofer din Gorj, rănit într-un accident produs în această dimineață, la Brădești

864

Doi bărbați au ajuns la spital, în această dimineață, în urma unui accident rutier ce a avut loc pe DN 6, în comuna Brădeşti.

„O autoutilitară condusă de un tânăr de 21 de ani, din Argetoaia, pe DN 6, în comuna Brădeşti, din direcţia Filiaşi către Craiova, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule cap tractor şi semiremorcă, care era staţionat pe banda 1, la volanul căruia se afla un bărbat de 52 de ani, din oraşul Bumbeşti Jiu, judeţul Gorj. În urma evenimentului rutier, cei doi conducători auto au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital. Întrucât tânărul nu a putut fi testat alcoolscop, i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii consumului de alcool sau substanțe psihoactive. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, arată IPJ Dolj.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here