„Gorjul, destinație cultural-turistică unicat în lume”. Delegație FIJET în județ

576

Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” a propus Consiliului Județean actualizarea Agendei Culturale a Județului Gorj pe anul 2024, prin includerea evenimentului „Gorjul, destinație cultural-turistică unicat în lume”, care se va desfășura în perioada 19-23 mai 2024.
Organizarea manifestării cultural-artistice vine în contextul în care, anul acesta, se împlinește un deceniu de când „Mărul de aur”, distincția echivalentă premiului Oscar în turism, a ajuns în județul Gorj, fiind decernat autorităților locale, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Masa Tăcerii.
„Lista principalilor invitați care ne vor onora cu prezența la evenimentul «Gorjul, destinație cultural-turistică unicat în lume» va conține Boardul Internațional al Federației Internaționale a Scriitorilor și Jurnaliștilor de turism (FIJET), precum și personalități din județ și din țară”, anunță autoritățile județene.
În cadrul evenimentului, se vor organiza mai multe întruniri, precum și o ședință a comitetului executiv FIJET, la care vor participa și artiștii Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”. Evenimentul va culmina cu festivitatea ce va avea loc la Masa Tăcerii, sub denumirea Remember „Mărul de Aur-2014”-,,Perspective și motivații în dezvoltarea turismului în Gorj”, în data de 22 mai 2024.
M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here