Trenul personal 2081 pe ruta Craiova-Valea Sadului, urmărit de ghinion

408

locomotiva tren cfrCălătorii care au urcat ieri dimineaţă în trenul personal nr. 2081 care se deplasa pe ruta Craiova –Valea Sadului au păţit-o din nou. Locomotiva trenului s-a stricat iar, asta după ce s-a mai întâmplat acelaşi lucru de câteva ori anul acesta, iar trenul a staţionat forţat în staţia CFR Ţânţăreni.

Trenul plin de navetişti, acesta plecând la orele 6.00 dimineaţa din Craiova a ajuns cu două ore întârziere la destinaţie, călătorii fiind extrem de supăraţi.

Trenul personal 2081 a plecat luni dimineaţă la ora fixă din Craiova dar a ajuns la Valea Sadului aproape la orele 11.00. Totul deoarece locomotiva trenului s-a stricat iar până s-a trimis alta a mai trecut câteva ore. Nu trebuie uitat că o altă locomotivă trebuia trimisă rapid de la Filiaşi, dar responsabilii CFR sau mai precis cei de la Centrul de Reparaţii Craiova nu s-au grăbit să rezolve problema. Trenul care trebuia să sosească la orele 8.20 la Târgu-Jiu a ajuns la 10.10 în această staţie, iar la destinaţie, cu puţin înainte de orele 11.00. Incidentul adică defecţiunea la locomotivă a apărut la orele 7.30 dimineaţa, trenul fiind plin de elevi şi muncitori care se grăbeau să ajungă la serviciu. Trenul a staţionat câteva ore în staţia Ţânţăreni. În Gorj acesta este al doilea incident de acest fel în ultimele două luni. Un incident similar a avut loc în octombrie el fiind remediat mai repede ca urmare a intervenţiei secretarului de stat de la Ministerul Transporturilor, Eusebiu Pistru, aflat atunci în Gorj.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here