Diana Șoșoacă a primit un plic. Alertă la Senat

982

Senatoarea Diana Șoșoacă a primit, la Senat, un plic care conținea o substanță granulară. SPP a anunțat că plicul nu prezenta risc radiologic sau exploziv.

Luni, la registratura Senatuluisenatoarea Diana Șoșoacă a primit un plic ce conținea o „substanță granulară”. Serviciul de Protecție și Pază nu a identificat niciun risc radiologic sau exploziv, dar la solicitarea senatoarei, vor fi efectuate investigații detaliate.

„În urma verificărilor efectuate de către cadrele SPP asupra trimiterii poștale adresată doamnei senator Diana Iovanovici Șoșoacă, primită la registratura Senatului, în data de 26.02.2024, s-a observat existența unei substanțe granulare în interiorul plicului, care nu prezintă risc radiologic sau exploziv” , potrivit SPP. Conform aceluiași serviciu, există totuși posibilitatea ca substanța detectată  să afecteze sănătatea sau viața persoanelor ce ar veni în contact cu aceasta, drept pentru care sunt necesare analize complexe de laborator, executate de către organele de specialitate competente.

Șoșoacă a răspuns printr-o adresă în care își exprimă acordul în vederea efectuării de către SPP a „unor analize amănunțite de laborator” a trimiterii poștale a cărei destinatar este.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here