Ca la noi, la nimeni – Prim-ministrul Ciucă, încolțit de colegii din PNL!

673
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Nu legea e vinovată de abuzurile ce se fac .” -Voltaire

Voltaire avea dreptate, în înțelepciunea lui, știind prea bine că în Franța, pe care românii au copiat-o în mai multe domenii, inclusiv Constituție, există și a existat justiție dintotdeauna. Spre deosebire de Justiția română care există dar lipsește cu desăvârșire, cum spunea Nenea Iancu Caragiale, de la noi din Haimanale. Așa cum îi spunea localității prahovene de unde-și trage obârșia, astăzi fiind numită după scriitorul celebru pe care l-a dat României Ion Luca Caragiale.
FOȘTII LUI BĂSESCU, ÎMPOTRIVA LUI CIUCĂ! De-o vreme încoace, foștii lideri ai PDL-ului Băsescului își strâng rândurile, petrec și pun la cale fel de fel de năzbâtii. Printre care, evident, debarcarea președintelui Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă. Acuzația ce i se aduce ar fi aceea că în calitatea pe care o are, aceea de Prim-ministru al României, Nicolae Ciucă nu se consultă în mai multe probleme cu ceilalți membri din conducerea partidului.
Miercuri au avut o ședință la Vila Lac 3, cu participarea tuturor șefilor de filiale județene ale pretinsului Partid Național Liberal. Desigur, nici președintele PNL, Nicolae Ciucă nu-i mulțumit de activitatea tuturor președinților de filiale județene ale PNL.
ATACUL LUI VASILE BLAGA, SUSȚINUT DE RAREȘ BOGDAN. Joi, a avut loc o ședință a Biroului Permanent Național al Partidului Național Liberal, la care atacurile au continuat, fiind începute de „Buldogul” Vasile Blaga. Mai precis, Blaga a dat tonul criticilor în cascadă.
Întâmplător sau nu, în aceeași zi au apărut și interceptările discuțiilor avute în BPN al pretinsului PNL. Nici măcar nu are rost să le înșiruim, la interceptări mă refer, dar Vasile Blaga a fost susținut și de europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, proaspăt trecut pe la DNA în calitate, ce-i drept, deocamdată, de martor.
În replică, președintele PNL și Prim-ministru al României, Nicolae Ciucă a zis: „Acesta este scaunul. Eu nu țin cu dinții de scaun.” Mai conciliant și mult mai constructiv, fostul primar al Oradiei și, în prezent, președinte al Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, a afirmat că după rocadă nu este bine să fie schimbat președintele Partidului Național Liberal.
Același Ilie Bolojan le-a adus aminte multora dintre colegii domniei sale din Biroul Permanent Național al Partidului Național Liberal: „Nu mai spuneți că partidul e în creștere, când el este în descreștere.”
Impertinent, așa cum a fost mai totdeauna, „Buldogul” Vasile Blaga a avut tupeul să continue, referindu-se, desigur la președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, căruia i-a mai transmis următoarele: „Cei care vă laudă acum sunt cei care vă vor lua gâtul!”
ION PREDOȘANU

P.S. PREȘEDINTELE IOHANNIS, DOUĂ SĂPTĂMÂNI ÎN AMERICA LATINĂ. Oarecum impasibil, primul turist al țării – Preș. Klaus Werner Iohannis va efectua o vizită de nu mai puțin decât două săptămâni în America latină, ca oaspete al Braziliei, al statului Chile și al Argentinei. Inclusiv Paștele ortodox îl va găsi în America latină.
Deocamdată, președintele Iohannis pare a nu se amesteca în problemele interne ale Partidului Național Liberal (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here