Noi proiecte PNRR aprobate pentru Gorj

1837

Trei noi proiecte cu finanțare din PNRR au fost aprobate pentru județul Gorj. Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 120 de contracte de finanțare prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Contractele au o valoare totală de 230.090.834 lei și vizează asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin achiziționarea unor puncte de reîncărcare pentru vehicule electrice, realizarea și extinderea unor rețele de supraveghere video, dezvoltarea unor sisteme inteligente de management local și digitalizarea serviciilor la nivelul localităților.

Din Gorj este vorba de comunele Bălești și Roșia de Amaradia și orașul Țicleni, care au primit finanțare pentru asigurarea și dezvoltarea infrastructurii pentru transportul verde. Cele două comune beneficiază de o finanțare de peste 2 milioane de lei, în vreme ce orașul Țicleni a primit 3,7 milioane lei.

Până în prezent, prin cele trei componente ale PNRR, au fost semnate 3.129 contracte de finanțare, în valoare totală de 21.013.459.190 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here