Sindicaliști din Gorj, la Guvern

2167

O delegație formată din șase persoane, lideri sindicali din CEO, au ajuns la Guvern, miercuri dimineață. La orele amiezii a fost organizată o întâlnire cu consilierii premierului pe propunerile făcute de acești gorjeni. Este vorba despre Constantin Crețan, președintele Federației Naționale a Muncii, despre Iulian Lulu Păuna, președintele Uniunii Naționale a Muncii din Oltenia și despre Tiberiu Grigoriu, președintele Ligii Muncitorilor din Romania și Iulian Buduran, președintele interimar al Uniunea Națională a Muncii din Valea Jiului.

Propunerile scrise de la Gorj au ajuns astfel pe masa premierului, după ce punctele au fost aduse la cunoștința consilierilor premierului. Din delegație au făcut parte și primarul de Motru, Cosmin Morega și Iulian Horneț, inventatorul care vrea să implementeze o invenție de-a sa la UATAA Motru.
S-au pus în discuție cu consilierii premierului și extinderea zonei de remanență, dar s-a expus în special Legea 197/2021 care continua să fie blocată de actualul Guvern și de Ministerul Muncii. La discuții a participat și secretarul general al Guvernului.
Vor fi mai discuții la nivel de cabinet, pe viitor, cu reprezentanții de la Gorj.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here